PREVIT+ REZVERATROL - A sejtek egészségéért!

A múlt század első felében Szent-Györgyi Albert ismerte fel, hogy a növények tartalmaznak egy biológiailag aktív vegyület családot, az ún. flavonoidokat, melyek fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében.previt_rezveratrol_doboz

Ennek a családnak egyik leghatékonyabb csoportját képezik az antocianidin flavonoidok, melyek sötétebb színű gyümölcsök pl: fekete szőlő héjában, vagy a szőlőmagban, találhatóak.

Vizsgálatokkal bizonyított, hogy ezek a vegyületek megőrzik, illetve javíthatják az erek rugalmasságát, tágulási képességét, csökkenthetik az érelmeszesedést, a magas vérnyomást, csökkentheti az ödémák kialakulásának esélyét.

Ennek a problémacsoportnak az előfordulását nagymértékben befolyásolja a mozgásszegény életmód, a nem megfelelő táplálkozás.

A fekete szőlő héjában található rezveratrol (mint polifenol) különleges szívvédő hatással rendelkezik. Rezveratrol nevű molekula erős antioxidáns (azaz hatékonyan semlegesíti a sejtekre káros agresszív molekulákat az ún. szabadgyököket) gyulladást gátló hatású, a vérrögök kialakulását megakadályozhatja, lassíthatja a sejtek öregedését.

Kísérletek és populációvizsgálatok egyaránt igazolják, hogy a rezveratrol folyamatos szedése jelentősen csökkentheti a szívinfarktus előfordulásának esélyét, csökkenteni képes a kialakuló szívizomelhalás nagyságát.

Rendszeres fogyasztással tapasztalható a vérnyomáscsökkenés, koleszterinszint csökkenés, érelmeszesedés mérséklődése, a retina vérellátásának fokozásával a látásélesség javulása.

Az erek funkciójának normalizálása révén javul a vérkeringés, ami az egészségi állapot általános javulásához vezethet!

Forrás: www.origo.hu/tudomany                                          

Tartalom: 30 tabletta                                                       Megvásárolom a terméket »»

 

FLAVIL 100% FEKETERIBIZLI ITAL/PÜRÉ KÉSZÍTMÉNY

C-vitamin és polifenol tartalommal

feketeribizli_pure_372A termék a nevében jelzett gyümölcsből készült, 100%-os natúr termék.

A feketeribizli értékes, vitaminokban és polifenolokban (antioxidánsokban) igen gazdag gyümölcs.

A termékben levő vitaminok közül első helyen a C-vitamin áll, ezért segíthet a téli náthák és az influenza elleni védekezésben is, és immunrendszerünkre különösen kedvező hatással bírhat.

Számottevő azonban gyümölcs-provitamin A-vitamin (karotin-), B1-vitamin, B2-vitamin és P-vitamin tartalma is.

Ez utóbbi erősítheti a hajszálerek falát, gátolhatja az érelmeszesedést és vérnyomáscsökkentő hatása is ismeretes. A B-vitamin idegvédő hatást biztosíthat.

A feketeribizli nagyon jelentős természetes antioxidáns tartalmú, melynek révén segíthet a szabad gyökök lekötésében, s ezáltal a szervezet egészségének megőrzésében.

A feketeribizliből készült italt/pürét mindenkinek ajánljuk, legfőképpen azoknak, akik:

  • napi étkezéseiket az egészséges feketeribizli ízével szeretnék változatossá tenni,
  • akik ellenálló-képességükön szeretnének javítani,
  • akik szeretnék gyermekeiket már pici korban a cukormentes, ám egészséges gyümölcskészítményekhez hozzászoktatni,
  • akik szeretnének jelentős, természetes C-vitamin forráshoz hozzájutni (feketeribizli),
  • bárkinek, gyermekeknek, diákoknak, sportolóknak, fiataloknak, középkorosztálynak és időseknek, valamint nehéz fizikai munkát végzőknek, mivel a feketeribizli fokozhatja a természetes erőnlétet, erősítheti immunrendszerünket,
  • akiknek orvosai jelentős és természetes antioxidáns-tartalmú gyümölcsöket, élelmiszereket és termékeket ajánlanak fogyasztásra,

A készítmény viszonylag sűrű, ám mesterséges sűrítőanyagokat, pótolt cukrokat, ízesítő- és színező anyagokat, tartósítószereket és ízfokozókat nem tartalmaznak. Egyedül a Feketeribizli püré tartalmaz minimális bio-nádcukrot, mivel a gyümölcs püré formában túl fanyar ízét kívántuk minimális mértékben enyhíteni (hogy gyermekeink is szívesen fogyasszák). feketeribizli_ital_370

Felhasználási javaslat:

Tűző napon lehetőleg ne tartsuk, azonban mindenképpen 1 éjszakát a hűtőben tároljuk, mielőtt először kibontanánk, mivel tartósítószert nem tartalmaz. Tárolásuk száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandó. Kérjük, ne igyon az üvegből!

Ajánlott fogyasztásuk:

Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva, nyugodtan ízesítheti pár csepp mézzel. Leírás az üvegeken.

A cukorbetegeknél a Feketeribizliből készült termékeink fogyasztását feltétlenül konzultálják meg kezelőorvosukkal!

Tartalom:

Italkészítmény 300 ml                                                       Megvásárolom a terméket »»

Püré készítmény 490 ml                                                     Megvásárolom a terméket »»

 

FLAVIL 100% KÉKSZŐLŐ ITAL/PÜRÉ KÉSZÍTMÉNY

Polifenol tartalommal

kekszolo_pure_372A termék a nevében jelzett gyümölcsből készült, 100%-os natúr termék.

A kékszőlő értékes, polifenolokban (antioxidánsokban) igen gazdag gyümölcs.

Nagyon közismert vér- és emésztőrendszert tisztító hatása (ezen belül elsősorban béltisztító tulajdonsága), eredményesen használható a vese és a hólyag kövesedésének megszüntetésében. Azonban ha nagy mennyiségben fogyasztjuk, a vizelet lúgosodását is jelentősen csökkentheti, és fokozhatja az epekiválasztást.

Gyakran ajánlják daganatos betegségekben szenvedőknek, mivel többek között a kék- illetve feketeszőlők kiváló méregtelenítő és vértisztító hatással is bírhatnak.

Kúraszerűen javasolják vérszegénységre, stresszes állapotok, legyengült szervezet javítására, komolyabb betegségből való lábadozásra.

Kifejezetten hatásos lehet székrekedésre, gyulladásos és hurutos megbetegedésekre, ízületi- és májrendellenességek, valamint gyomorhurut kezelésére. Kevesen tudják, hogy a szőlő gyermekeknél étvágytalanság megszüntetésére és felnőtteknél roborálásra is alkalmazható.

A kékszőlőből készült italt/pürét mindenkinek ajánljuk, legfőképpen azoknak, akik:

  • napi étkezéseiket az egészséges kékszőlő ízével szeretnék változatossá tenni,
  • akik ellenálló-képességükön szeretnének javítani,
  • akik szeretnék gyermekeiket már pici korban a cukormentes, ám egészséges gyümölcskészítményekhez hozzászoktatni,
  • akik szeretnének jelentős, természetes C-vitamin forráshoz hozzájutni (feketeribizli),
  • bárkinek, gyermekeknek, diákoknak, sportolóknak, fiataloknak, középkorosztálynak és időseknek, valamint nehéz fizikai munkát végzőknek, mivel a szőlő fokozhatja a természetes erőnlétet, erősítheti immunrendszerünket,
  • akiknek orvosai jelentős és természetes antioxidáns-tartalmú gyümölcsöket, élelmiszereket és termékeket ajánlanak fogyasztásra,

A készítmény viszonylag sűrű, ám mesterséges sűrítőanyagokat, pótolt cukrokat, ízesítő- és színező anyagokat, tartósítószereket és ízfokozókat nem tartalmaznak. Nem homogenizáljuk, ezért az üveg alján apró megkövesedett szemcsék keletkeznek, melyek az egészségre nem ártalmasak.

Felhasználási javaslat:kekszolo_ital_372

Tűző napon lehetőleg ne tartsuk, azonban mindenképpen 1 éjszakát a hűtőben tároljuk, mielőtt először kibontanánk, mivel tartósítószert nem tartalmaz.

Tárolásuk száraz, hűvös, szagtalan helyen történjék.
Felbontás után kizárólag hűtőben, kupakjukat jól visszazárva tárolandó. Kérjük, ne igyon az üvegből!

Ajánlott fogyasztásuk: 

Felnőtteknek és gyermekeknek reggelente 1-2 evőkanállal, lassan elszopogatva, nyugodtan ízesítheti pár csepp mézzel. Leírás az üvegeken.

A Kékszőlőlét nagy cukortartalma miatt a termék fogyasztását cukorbetegeknek nem ajánljuk.

Tartalom:

Italkészítmény 300 ml                                                       Megvásárolom a terméket »»

Püré készítmény 490 ml                                                     Megvásárolom a terméket »»